Aunt Jackies Curls & Coils Don't Shrink Flaxseed Elongating Curling Gel 426 gr

Reference: 55513

Aunt Jackies Curls & Coils Don't Shrink Flaxseed Elongating Curling Gel 426 gr

Reference: 55513
€ 6,89
Inclusief belasting
Besteed € 24,99 voor gratis verzending

Gratis verzending binnen Nederland bij bestelling boven de €24.99

Gratis verzending naar België en Duitsland bij bestellingen boven de €49,99

Aunt Jackie is van mening dat betere producten, beter haar opleveren. Het gehele assortiment is vrij van sulfaat, parabenen, mineraal olie en petrolatum. Er wordt enkel gebruik gemaakt van milieuvriendelijke conserveringsmiddelen. Aunt Jackie is altijd bezig met het vernieuwen en verbeteren van haar assortiment, voor een nog betere haarverzorging.

Om de reis naar een gezonde haarverzorging te omarmen heeft Aunt Jackie de Curl Clique opgericht. Dit is een online community waar gelijkgestemde vrouwen onder andere advies kunnen vragen en geven, foto’s van kapsels kunnen delen en elkaar kunnen ondersteunen op hun weg naar een gezonde haarverzorging.

 

De combinatie van lijnzaad, shea butter, extra vergine olijfolie en tarwe proteïne zorgen voor een super fijn product van Aunt Jackie’s, de Don't Shrink Flaxseed Elongating Curling Gel. Deze gel zorgt voor een mooie rek aan je krullen zonder dat er schilfers achter blijven. Doordat dit product geen alcohol bevat droogt je haar niet uit.

De tarwe proteïne in de Don't Shrink Flaxseed Elongating Curling Gel zorgt daarbij dat het vocht in je haar behouden blijft. De tarwe proteïne is een echte uitkomst voor droog en beschadigd haar. Bij regelmatig gebruik merk je dat je haar zachter wordt en meer gaat glanzen.

55513
125 Items

Specifieke referenties

Je bent misschien ook geïnteresseerd in