Shea Moisture Coconut & Hibiscus Curl Enhancing Smoothie 340 Gr

Reference: 32030

Shea Moisture Coconut & Hibiscus Curl Enhancing Smoothie 340 Gr

Reference: 32030
€ 9,95
Inclusief belasting
Besteed € 24,99 voor gratis verzending

Gratis verzending binnen Nederland bij bestelling boven de €24.99

Gratis verzending naar België en Duitsland bij bestellingen boven de €49,99

Met meer dan 150 verschillende producten van Shea Moisture in onze collectie kan je vast en zeker een haarproduct vinden dat bij jou past. De producten verschillen van hydraterende crèmes, tot verzachtende shampoos, tot een biologische Shea Butter. Shea Moisture werkt alleen met plantaardige ingrediënten, die een minimale impact hebben op het milieu. Daarnaast zegt het bedrijf dat zij nog nooit op dieren hebben getest, wel al vier generaties lang worden de producten getest op familieleden. Deze twee speerpunten in combinatie met de prijs-kwaliteitverhouding zorgen voor zeer geschikte producten. Shea Moisture heeft in haar assortiment producten voor zowel kinderen, als volwassenen. 

 

Met de Coconut & Hibiscus Curl Enhancing Smoothie zorg je voor meer versteviging en hydratatie voor je krullen. Door de natuurlijke ingrediënten die de haarsmoothie bevat, wordt de vochtbalans van je haar herstelt en op peil gehouden. Daarnaast wordt je haar een stuk zachter en krijgt het een mooie glans. De toegevoegde shea butter zorgt voor de voeding van je haar, waardoor je haar minder gaat pluizen.

De Coconut & Hibiscus Curl Enhancing Smoothie kan je aanbrengen op schoon haar dat nog nat is. Het is niet nodig om de smoothie uit te spoelen. Een kleine hoeveelheid is al genoeg om je haar er gezonder en stralender uit te laten zien.

32030
32 Items

Specifieke referenties